O nas

Optika Meet Maribor - vaše zaupanja vredno ime v oskrbi za vaše oči od leta 2008.

Optika Meet v Mariboru je vam na voljo že od svoje otvoritve, ki je bila 23. 7. 2008. Skozi leta smo postali priznano ime na področju očesne oskrbe in ponosni smo na dolgoletno izkušnjo ter zadovoljne stranke, ki se vračajo k nam.

Naša vizija je zagotoviti vrhunsko oskrbo za vaše oči, hkrati pa vam nuditi prijetno in strokovno storitev. Zavezani smo k temu, da vam omogočimo izboljšanje vida, tako da lahko jasno in udobno vidite svet okoli sebe.

Naša ekipa je sestavljena iz izkušenih optikov in oftalmologov, ki vam bodo zagotovili celovito in osebno oskrbo. Z najnovejšo tehnologijo in opremo vam nudimo vrhunske storitve, kot so očesni pregledi, izbira korekcijskih očal, kontaktnih leč, sončnih očal in še več.

Pri Optiki Meet smo ponosni na našo široko ponudbo kakovostnih izdelkov in storitev. Sodelujemo z vrhunskimi blagovnimi znamkami ter ponujamo najnovejše trende in inovacije na področju očesne mode. Naš cilj je, da vam pomagamo najti popolno kombinacijo stila, udobja in jasnega vida.

Obiščite nas v Optiki Meet v Mariboru in se prepričajte o naši predanosti kakovosti in strokovnosti. Veselimo se, da vam bomo pomagali pri skrbi za vaše oči ter izpolnili vaša pričakovanja.