Optika Maribor

Odkrijte čarobnost sveta optike v butični optiki Meet Maribor. Odkar smo leta 2008 odprli svoja vrata, smo zavezanec za popolno oskrbo vaših oči, združujemo eleganco, udobje in najvišje standarde kakovosti. V srcu Maribora vam nudimo vrhunsko izkušnjo, kjer se stil sreča z jasnostjo.

Butična optika Maribor je vaša destinacija za okulistične preglede, kjer kombiniramo strokovnost in tehnologijo za zagotavljanje natančnih pregledov oči v Mariboru. Naša izkušena ekipa se posvetuje z vami, da razume vaše potrebe in želje.

Ali iščete sončna očala, ki so več kot le modni dodatek ali korekcijska očala, ki odražajo vaš osebni stil? Naša butična optika v Mariboru je mesto, kjer boste našli popolno kombinacijo med estetiko in funkcionalnostjo. Poleg tega vam nudimo tudi okulistične preglede v Mariboru, ki zagotavljajo, da je vaš vid optimalen.

Sodelujemo z vrhunskimi blagovnimi znamkami in vedno sledimo najnovejšim trendom. Ne samo, da se ponašamo z edinstvenim izborom očal, ampak tudi z globoko predanostjo do vsakega stranke. Obiščite nas, da izkusite, kako butična optika Maribor spremeni način, kako gledate na svet. Vaše oči zaslužijo najboljše, in pri Optiki Meet, to je točno to, kar dobite.

Iščete popolna očala, ki združujejo stil, udobje in kakovost?

Vabimo vas, da odkrijete svet vrhunskih korekcijskih in sončnih očal v naši specializirani optiki – Optiki Meet. Smo strokovna ekipa z dolgoletnimi izkušnjami na področju strokovnega svetovanja in izbire kakovostnih korekcijskih ter sončnih očal. Vabimo vas, da nas obiščete v naši –  Optika MEET Maribor. Pri nas vas čaka izjemna ponudba, kjer najdete vrhunsko kvaliteto z izjemno ugodno ceno.

Kaj nas dela posebne?

  • Izkušnje in strokovnost: Naša optika se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami, ki omogočajo natančno svetovanje pri izbiri očal, prilagajanje korekcijskih potreb ter ujemanje z vašim stilom.
  • Edinstven izbor: V Optiki Meet v Mariboru vas pričakuje širok izbor okvirjev in sončnih očal priznanih blagovnih znamk. Sledimo najnovejšim trendom in vam nudimo najboljšo izbiro.
  • Skrb za vid: Vaše oči so naša skrb. Poleg pestre ponudbe očal vam nudimo tudi strokovno kontrolo vida.

Naše storitve - Kaj vam ponujamo?

  • Izbor okvirjev in sončnih očal priznanih blagovnih znamk, ki sledijo najnovejšim modnim trendom.
  • Ekskluzivne kolekcije očal ter izbrana ponudba.
  • Kontrola vida, pregled vida in okulistični pregled, ki jih opravljajo naši strokovnjaki.
  • Meritve očesnega pritiska
  • Naša prednost je tudi v osebnem svetovanju, kjer vam z veseljem pomagamo pri izbiri očal, ki se prilegajo vašemu obrazu in potrebam.

Naša ponudba zajema:

Očala na recept z naročilnico, ki jih lahko enostavno naročite tudi preko naše spletne stran

Zaščitna očala z dioptrijo z UVEX certifikatom

Pri izdelavi korekcijskih očal se osredotočamo na uporabo le najvišje kakovostnih materialov ter naj naprednejših tehnologij, ki zagotavljajo izjemno optično zmogljivost in dolgo življenjsko dobo. Naša ponudba vključuje širok spekter sodobnih okvirjev, ki so prilagojeni različnim slogom in oblikam obraza. To vam omogoča, da najdete popolna očala, ki se povsem usklajujejo z vašim edinstvenim osebnim stilom.

VESELIMO SE VAŠEGA OBISKA V NAŠI POSLOVALNICI V MARIBORU:

Optika MEET / Okulistični Pregledi Maribor

Obratovalni čas: PON-PET: 09:00 – 17:00 SOBOTA: Zaprto NEDELJA IN PRAZNIKI: Zaprto
Za več informacij nas lahko kontaktirajte na telefonskih številkah:
(02) 426 00 24
051 617 088
 
Prav tako smo dosegljivi preko elektronske pošte: 
 
Ugodnosti Za Vas: