Sončna očala

Sončna očala

Preživite sončne dni v stilu z našo kolekcijo sončnih očal. Ponujamo vam širok izbor vrhunskih sončnih očal, ki ščitijo vaše oči pred škodljivimi sončnimi žarki in hkrati izražajo vašo osebnost. Ne glede na vaš slog ali želje, bomo poskrbeli, da boste našli popolno par sončnih očal, ki vam bo poudaril videz in omogočil jasen vid na sončnih dneh.

KAKO IZBRATI SONČNA OČALA

Pri izbiri sončnih očal je pomembno upoštevati tudi obliko vašega obraza. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri sončnih očal, ki najbolj poudarijo vaše obrazne poteze in se ujemajo z vašo obliko obraza. Ne glede na to, ali imate okrogel, kvadraten, ovalen ali srčast obraz, bomo poskrbeli, da boste našli sončna očala, ki vam bodo odlično pristajala in dopolnjevala vaš videz.
 
Določite svojo obliko obraza:
 
  • 𝑶𝒌𝒓𝒐𝒈𝒆𝒍 𝒐𝒃𝒓𝒂𝒛: okvirji, ki imajo jasne, definirane kote, kot so sončna očala kvadratne oblike ali vintage okvir mačjih oči.

  • 𝑲𝒗𝒂𝒅𝒓𝒂𝒕𝒆𝒏 𝒐𝒃𝒓𝒂𝒛: očala, ki zmehčajo kote vašega obraza, kot je okrogla oblika, ki jo navdihujejo 90. leta, ali klasične oblike.

  • 𝑶𝒃𝒓𝒂𝒛 𝒗 𝒐𝒃𝒍𝒊𝒌𝒊 𝒔𝒓𝒄𝒂: izberite okvir, ki posnema obliko vašega obraza s širšim zgornjim in ožjim spodnjim delom. Mačja sončna očala ali okvirje z gostimi, izrazitimi obrvmi.

  • 𝑶𝒗𝒂𝒍𝒏𝒊 𝒐𝒃𝒓𝒂𝒛: imate srečo saj se ovalni obraz ujema s skoraj vsakim okvirjem, zato izberite kolikor želite.

**Trendi so zabavni, vendar investirajte v par, ki ga boste nosili več kot le eno sezono. Ko gre za sončna očala, večji kot je okvir, več zaščite boste dobili. Sončna očala nosite zgodaj in pogosto, saj je za ohranjanje zdravja oči najbolje, da jih na prostem ščitite čim več.
Ostali članki

Povezani članki v kategoriji

KAJ JE TO MODER ANTIREFLEKS?

Stekla z vijolično-modrimi nanosi blokirajo škodljivo modro svetlobo. Namenjena so predvsem uporabnikom, ki veliko delajo za računalnikom in uporabnikom, ki želijo zaščititi oči pred modro

KAJ JE TO FOTOSENZIBILNO STEKLO?

Očala se samodejno zatemnijo na soncu in samodejno osvetlijo v prostoru. Foto občutljiva očala reagirajo na količino UV svetlobe v zraku. Ob oblačnem vremenu ali

KAJ JE TO ANTIREFLEKSNI SLOJ?

Antirefleksni sloj na korekcijskih lečah zmanjša odboje in poveča prepustnost vidne svetlobe. Učinek je manj bleščanja in čistejša slika. Omogoča, da se svetloba potuje skozi

KAJ JE TO KRATKOVIDNOST?

Kratkovidnost je najpogostejša dioptrijska napaka v očesu, ki v zadnjih letih postaja vse pogostejša. Če ste kratkovidni, boste imeli težave z razločevanjem predmetov v daljavi